Trang chủ Tiếng Anh Lớp 12 Giải thích giúp mình với As the Internet has become more and more popular, we may be reading a great...
Câu hỏi :

Giải thích giúp mình với As the Internet has become more and more popular, we may be reading a great deal more than we used to. However, the way we are reading materials on the Internet, or online reading, is very different from the way we traditionally read printed materials. In the traditional way of reading, we would start at the beginning of a book and read through to the end. In online reading, in contrast, we start reading a page, but may never finish it because a link on that page leads us to a passage on a different page, and so on. As we go from one page to another, we have to remember lots of different ideas at the same time. This new way of reading is quite different from the traditional one. There are both advantages and disadvantages of online reading. In online reading, the brain gets better than ever at doing many tasks at the same time, or multitasking; and thanks to this, we can work quickly and think creatively. Multitasking is useful in certain working environments, but it also makes it more difficult for us to read at a deep level. We are, therefore, much less likely to analyse what we read in a critical way, or gain any real insight into the contents we are reading. This might lead to a future when a whole new generation lacks the ability to think critically and deeply about what they are reading. The world is changing and our brains are probably changing to meet new demands in the modern world, just as they have always done throughout history. However, it is important for us to consider how to maintain our critical, deeper reading skills, while still dealing with online reading materials. Which of the following can be inferred from the passage? A. The brain does not play an important role in the traditional way of reading. B. The traditional way of reading allows people to read at a deep level. C. We used to read much more in the past than we do now. D. Online reading maintains critical and deeper reading skills.

Lời giải 1 :

Which of the following can be inferred from the passage?

A. The brain does not play an important role in the traditional way of reading.

B. The traditional way of reading allows people to read at a deep level.

C. We used to read much more in the past than we do now.

D. Online reading maintains critical and deeper reading skills.

Thông tin: There are both advantages and disadvantages of online reading. In online reading, the brain gets better than ever at doing many tasks at the same time, or multitasking; and thanks to this, we can work quickly and think creatively. Multitasking is useful in certain working environments, but it also makes it more difficult for us to read at a deep level. We are, therefore, much less likely to analyse what we read in a critical way, or gain any real insight into the contents we are reading. This might lead to a future when a whole new generation lacks the ability to think critically and deeply about what they are reading.

Bạn có biết?

Tiếng Anh là ngôn ngữ German Tây, được nói từ thời Trung cổ tại Anh, ngày nay là lingua franca toàn cầu. Tiếng Anh là ngôn ngữ phổ biến nhất trên thế giới, được sử dụng rộng rãi trong giao tiếp quốc tế, kinh doanh và khoa học. Hãy chăm chỉ học tiếng Anh để mở rộng cánh cửa đến với thế giới!

Nguồn :

Wikipedia - Bách khoa toàn thư

Tâm sự lớp 12

Lớp 12 - Năm cuối ở cấp trung học phổ thông, năm học quan trọng nhất trong đời học sinh, trải qua bao năm học tập, bao nhiêu kỳ vọng của người thân xung quanh. Những nỗi lo về thi đại học và định hướng tương lai thật là nặng nề. Hãy tin vào bản thân, mình sẽ làm được và tương lai mới đang chờ đợi chúng ta!

Nguồn :

sưu tập

Copyright © 2024 Giai BT SGK